תסמונת חום ממאיר

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

06/09/2010 | 11:38 | מאת: עירית לוי

בני כבן 6.5 אובחן עם תסמונת חום ממאיר. לפני כ-4 שנים עבר ניתוח פוליפים וכפתורים, כשעה לאחר סיום הניתוח העלה חום בקצב מאיר עד 41.8 מעלות והועבר לטיפול נמרץ. כיום צריך להוציא את הכפתורים בהרדמה כללית, הוסבר לי שהעניין מסובך מאוד. מה ניתן לעשות? האם אפשר לבצע טסטים לחומרי הרדמה? אם כן איפה?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, התסמונת הזו אכן מהווה בעייה קשה במהלך ההרדמה אך יש אפשרות לבצע הרדמה באמצעות תרופות הידועות שאינן גורמות להתפתחות התיסמונת. במקרה שלך היתרון הגדול שהנטייה לעליית החום היא ידועה מראש ומאפשרת לרופא המרדים להתארגן בהתאם. ב ב ר כ ה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב