כאבים לאחר זריקת אפידורל

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

15/07/2004 | 14:33 | מאת: טל.ד

כמה זמן לאחר הלידה עשויים להימשך כאבי גב באזור בו הוזרק אפידורל? אני שבועיים לאחר הלידה ועדיין מרגישה כאבים חזקים באזור, האם זה נורמאלי?

18/07/2004 | 16:44 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לגבי כאבי הגב - לאחר לידה קיימים חילוקי דעות האם הכאב נובע מהרדמה אפידורלית או מתנוחה ומאמץ לאחר לידה. בדרך כחל, הכאב חולף במהלך החודשים הראשונים לאחר הלידה. ב ב ר כ ה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

18/07/2004 | 16:45 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לגבי כאבי הגב - לאחר לידה קיימים חילוקי דעות האם הכאב נובע מהרדמה אפידורלית או מתנוחה ומאמץ לאחר לידה. בדרך כחל, הכאב חולף במהלך החודשים הראשונים לאחר הלידה. ב ב ר כ ה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב