כאבי ברך ורגליים שורפות

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

28/11/2020 | 23:21 | מאת: משי

שלום, בת 53, שנה פלוס אחרי ניתוח בברך בשל pvns. הברך המנותחת עדיין כואבת למרות שב Mri הברך נראית נקייה. בנוסף סובלת מאוד מתופעה ששתי הרגליים שורפות מאוד. לפעמים יותר כפות הרגליים ולפעמים כל הרגליים. נעשו בדיקות emg לרגליים ולגב תחתון ונשללו בעיות עצביות. תחושת השריפה מופיעות בעיקר לאחר מאמץ/בסוף היום. ממה יכול לנבוע מצב כזה ומה ניתן לעשות כדי לטפל בו?

29/11/2020 | 09:27 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אני ממליץ להשלמת הבדיקות לבצע בדיקת דופלקס לזרימת דם ברגליים ועם תוצאות כל הבדיקות לפנות למרפאת כאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב