כאב וחום באזור הגב בעת שנשענת עליו.

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

07/09/2020 | 23:42 | מאת: שוש

שלום, בת 50. בבדיקת mri נמצאו פריצות דיסק לרוב. סובלת מכאב תמידי ברמה של 8 מתוך 10 בגב תחתון צד ימין. זהו כאב שמטייל. לעיתים הוא באזור המפשעה, לפעמים מעל המותן. מתקשה לשבת. בנוסף, כאב לאורך הגב ותחושת חום בעת נשענות על משענת הכסא או שכיבה. אורטופד אמר שמדובר בכאב ניאורולוגי. האם תוכל להסביר מצב זה?

שלום רב, על מנת לענות במדויק צריך לבדוק את צילומי ה-MRI שביצעת ולבצע בדיקה גופנית. לפי התלונות שלך, ככל הנראה מדובר בכאב מעורב: כאב נוירופטי ממקור עצבי (כפי שאמר האורתופד) וכאב ממקור שריר ושלד. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב