כאבים ברגל כבר שבועיים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

04/09/2020 | 03:15 | מאת: קרוליין

לפני שבוע עברתי טיפול פיזיותרפיה במכשיר שנקרא טנס שעושה זרמים אחת העובדות עשתה טעות אמרתי שיש לי צריבה מה עשתה השאירה את המכשיר דלוק במקום לכבות אותו השאירה אותו דלוק אחרי כמה דקות היא כבתה אותו שמה את המבודד ואחרי זה הפעילה אותו וברגע שהיא הפעילה הרגשתי כמו זרם לרגל ועד עכשיו יש לי כאבים דברתי עם המטפל שלי אמרתי לו שיש לי עד עכשיו כאבים והוא אמר שזה לא ממכשיר הטנס אלא מלחץ שיש על החוליות שמשליכות לרגל עד עכשיו יש לי כאבים אני לא יכולה לישון על צד ימין שכיבה ושינה רק על הגב וקפראסים קרים על רגל ימין האופטליגן ופרקסינדול זה הטיפול לצערי הרב היה לי טיפול היום ולא יכולתי ללכת כי הרגשתי לא טוב אני ממש סובלת סבל הכאבים האלה כנראה מהטנס מהזרם שקרה ?

שלום רב, אני ממליצה לחזור לרופא כאב שמטפל בך כדי שיעשה הערכה מחודשת ויתאים טיפול למצבך. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב