כאב לאחר ניתח בקע באשך ימין

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

17/08/2020 | 14:06 | מאת: מרדכי

שלום דוקטור בקשר לכאבים כרוני באזור האשך מגירוי משולב כתוצאה מניתוח הלפרוסקופי ימין כעבור שנה הלכתי למרפאת כאב בעצתך ונאמר לי שרק זריקה יכולה לעזור, האם יש דרכים נוספות במקרה שלא עוזר?אולי גלי רדיו

02/09/2020 | 12:38 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, בהחלט יש לשקול בין מספר אפשרויות. ניתן להתחיל מהזרקה במקום. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

02/09/2020 | 17:39 | מאת: מרדכי

שלום פרופסור ביצעתי זריקה לקורד ספרמטי תחת us אצל דר שטיין אסותא הזריקה לא עזרה האם כדאי לנסות שוב זריקה? מה האפשרויות שלי? מה הפרופסור ממליץ? בנוסף נאמר לי אצל כירוגי מומחה שזה ילך ויעלם כיון שכנראה הרשת לוחצת והיא תסתדר עם הזמן האם קיים סבירות כזאת? תודה רבה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב