בבקשה אשמח לתשובה.... אבודה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

13/08/2020 | 22:53 | מאת: רונה

שלום. מקווה שזה נכון לכתוב כאן. אני פשוט אבודה. פרצו לי לבית שלשום. ולא שמענו כלום!! אני עד היום בהלם ובחרדות נוראיות! הפריצה הייתה ב4 בבוקר והשוטרים אמרו שלא שמענו מהסיבה שבשעה הזו יש את השינה החזקה ביותר. אני חוששת שריססו משהו מרדים באויר. האם יש דבר כזה? האם זה יכול להרדים כ"כ חזק עד כדי שלא נרגיש כלום? מציינת שהרגשנו בסדר שקמנו, לא היה משהו לא תקין בתחושה- האם גם זה מוריד את הסבירות? בבקשה תרגיע אותי פרופ'.....

16/08/2020 | 16:33 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, שאלה זו נשאלת לעתים קרובות ובפורום זה כבר ענינו עליה מספר פעמים. לא ידוע על מקרים בהם ריססו בבית חומרי הרדמה לצורך גניבה. כפי שאמרת, הרי לא הרגשתם שהשפיעו עליכם חומרי הרדמה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב