כאבים ברגל ימין השלכה מהגב

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

06/07/2020 | 22:27 | מאת: קרוליין

אני כבר בשבוע השלישי אחרי ההתקף אני לוקחת וטמינים טרבימין ואני לא יודעת איך להתמודד עם הכאבים האלה לא נפשית ולא גופנית אני לוקחת משככי כאבים קשה לי לא קל לי להתמודד עם המצב הזה ֫֫֫֫֫ עד מתי המצב הזה ימשך

08/07/2020 | 12:19 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כמו שכתבתי לך קודם, כאבים שמקורם בגב, ברוב המקרים, חולפים בתקופה של עד 3 חודשים. במידה שאין שיפור, יש לשקול ביצוע CT או MRI לצורך אבחון מקור הכאב. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב