כאבים ברגל מיום חמישי

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

15/06/2020 | 15:24 | מאת: קרוליין

רציתי לשאול יש לי כב ברגל ימין מיום חמישי לצערי הרב יש לי בעיה בגב אני אמורה לעבור טיפולי פיזיטרופיה אבל לצערי לא הלכתי כי זה היה בתקופת הקורונה נסיתי לקבוע לעכשיו אבל אין תורים ממש סבל נסייתי לקבוע לבלינסון בל הם ל מכניסים אנשים מבחוץ והתור שלי רק בשבוע הבא ממה יכולים להופיע כאבים ברגל יכול להיות שזה מחזור בגלל זה התופעות האלה ?

18/06/2020 | 13:51 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לא ניתן לאבחן סיבת הכאב באמצעות האינטרנט. ממליץ להיבדק על ידי רופא משפחה טרם קבלת ההחלטה על המשך הבירור. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב