כאב בטן חד מתחת לצלעות ובצד שמאל

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

04/06/2020 | 19:20 | מאת: אור

שלום, בשבוע האחרון כאב הולך וחוזר מתחת לצלעות- באמצע ומצד שמאל. כאב חד שמחמיר אם אני זוקפת את הגב. בנוסף, שמתי לב שכשאני לוחצת מתחת לצלעות (באמצע לכיוון צד שמאל) אני מרגישה מעין קנאק, כאילו שמשהו זז שם. אני נוטלת סינתרואיד לאיזון בלוטת התריס (מאוזנת מעל שנה וחצי) וריטלין.

09/06/2020 | 15:40 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, במקרה זה יש צורך בבדיקה רפואית כדי להחליט על מקור אפשרי של הכאב ועל הצורך בבדיקות נוספות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב