וולודיניה- נוירופתיה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

31/05/2020 | 14:27 | מאת: שירה

רציתי לברר האם ניתן להפסיק את העצבוב בשפתיים מבלי לפגוע בסוגרים? איך ניתן לעזור לי לאחר שטיפולים תרופתיים נכשלו. למה לכאבים אחריםיש פתרונות ואילו במקרה של נוירופתיה באיבר המין האופציות לא קיימות?

שלום רב, יש להיבדק על ידי רופא נשים, רופא אורולוג ורופא נוירולוג. עם תוצאות הבירור ניתן לפנות למרפאת כאב. קיימים פתרונות במסגרת טיפול במרפאת כאב. יתכן שיהיה צורך גם בהדמיה כמו CT או MRI. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב