כאב חזה מתגבר בעת שכיבה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

29/05/2020 | 06:58 | מאת: כאב בעת נשימה עמוקה בשכיבה

שלום דר', אני בת 21 ,כבר יומיים אני חשה בכאבים בצד ימין באזור החזה המתגבר בעת נשימה עמוקה .חשוב לי לציין שהכאבים מתרחשים רק בשכיבה ובית הישיבה או בעמידה הכאבים נעלמים . בנוסף הכאהים גם מתגברים כאשר אני ישנה על צד ימין ששם יש את הכאבים . שאלתי היא מה זה יכול להיות ?! תודה מראש

04/06/2020 | 09:53 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כדי להגיע לאבחנה במקרה זה חייבים בדיקה רפואית שתאפשר להחליט גם האם יש מקום לבדיקות עזר. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב