זריקה פוראמינלית -תוספת לשאלתי הקודמת

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

06/05/2020 | 12:41 | מאת: בתיה

שלום רב, בהמשך לשאלתי מאתמול, ברצוני לברר: האם ייתכן שהפגיעה/הדקירה בעצב גרמה איזשהו נזק לעצב עצמו , שהוא בלתי הפיך? האם הדבר עלול להשפיע על יעילותה של זריקת הקורטיזון בהפגת כאבי הרגל? תודה וברכה בתיה

שלום רב, בטיפול פולשני קיים סיכון לתופעות לוואי ולסיבוכים. פגיעה בעצב יכולה להיות אחד מהסיבוכים האפשריים. אני ממליצה לבצע בדיקת CT עמוד שדרה מתני בגובה L3-S1, להיבדק על ידי רופא נוירולוג ועל ידי הרופא שביצע את הטיפול. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב