המשך בבקשה..............

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

29/04/2020 | 22:21 | מאת: אנונימי..

שלום ולילה טוב - בהמשך לתשובה שלך, (קודם כל תודה רבה) "יכולת של בנאדם להגיב לגירוי כלשהו מדוכאת בהרדמה בהתאם לעומק ההרדמה. בהרדמה עמוקה אין תגובה כלל. בנאדם בהרדמה עמוקה אכן יכול למות ללא פיקוח". ניתן להבין- חומר הרדמה חלש באויר , מתמוסס מהר כי זה גז - אז הוא לא מרדים ממש חזק והאדם יכול להרגיש אם נוגעים בו. ואם החומר הוא מאוד חזק וההרדמה שנוצרת עמוקה מאוד- זה יכול לגרום למוות הבנתי נכון? שוב תודה על הסבלנות והיחס

07/05/2020 | 10:08 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, תלוי בחומר ובריכוז שלו, אכן זה עלול לסכן חיים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב