התמחות בהרדמה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

16/04/2020 | 18:29 | מאת: מתעניין

שלום רב פרופ'. אני רופא לאחר סטאז בוגר חו"ל באיחוד האירופי, מעוניין להתמחות בהרדמה. אני רואה את המקצוע כמאוד אינטלקטואלי שמשלב עבודה מנואלית ובמקביל הבנה של תהליכים פיזיולוגים ומלמד כיצד להגיב במצבים שונים . המקצוע תמיד "קרץ" לי בזמן הלימודים והסטאז. כעת אני מתלבט לגבי איזה בית חולים לבחור להתמחות - חשוב לי שיהיה טיצינג במקביל לעבודה בשגרה, וכמובן סביבת עבודה נעימה. האם קיימים תקנים להתמחות בבלינסון בזמן זה? ובמידה וכן האם אפשר להגיע לפגישה אצלך? תודה מראש.

19/04/2020 | 14:56 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אני מסכים עם הגדרות מקצוע ההרדמה כמו שתיארת. במידה שאתה מתעניין התמחות במחלקת הרדמה בבילינסון אתה מוזמן לשלוח קורות חיים על מנת לקבוע מועד לריאיון עבודה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

19/04/2020 | 19:46 | מאת: מעוניין

תודה רבה על תשובתך. אשלח קורות חיים בהקדם . תודה.

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב