כאבי בטן תחתונה בצד שמאול לא חולפים בככל רק מחמיר

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

14/03/2020 | 05:52 | מאת: עידן

שלום אני סובל מכאבי בטן תחתונה בצד שמאול כאבים קשים ביותר עברתי כול הבירור חוץ מהתפשלוץ מעי בסיטי שלא ראו אחר כך בסיטי חוזר והרחבת מעי גס בשיקוף לא ראו כלום הכאבים לא חולפים לשניה דברו איתי על ניתוח אבחנתי לנתח לראוץ למה יש כאבים רציתי לדעת עם ניתן לעבור אותו בהרדמה אזורית של פלג גוף תחתון בלפפרסקופיה ? או ניתוח פתוח בהרדמה מקומית אשמח לדעת פוחד מהרדמה מלאה תודה

15/03/2020 | 09:02 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, בדרך כלל, ניתוח לפרוסקופיה לא מבצעים בהרדמה מקומית או אזורית. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב