שיעול וצרידות לאחר הרדמה מלאה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

04/01/2020 | 01:19 | מאת: דור

שלום דוקטור אישה בת 66 לאחר ניתוח כריתת כיס מרה עקב אבנים, הניתוח היה לפני ארבעה ימים והיא עדיין צרודה ומשתעלת ללא חום והלחץ דם מאוזן מטופלת באקספורג׳ האם זה תקין?

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב, שיעול וצרידות לאחר ניתוח אינם תופעות נדירות, אבל אם זה נמשך מעבר למספר ימים, יש לפנות לבדיקת רופא. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב