הרגשה מוזרה באצבע הקטנה ברגל

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

03/12/2019 | 10:00 | מאת: קרוליין

לפני כמה שבועות החלמתי מהתקף שעברתי לפני חודשיים בערך החלמתי הפיזיתרופיסט שלי שבדק אמר שאין כבר דלקת והכול עבר מאתמול בלילה יש לי תחושה מוזרה באצבע הקטנה היה לי סיפור עם האצבע הזאת כשעברתי התקפים מהגב וזה היה משליך לי לרגל וגם לאצבע אבל הסיפור הזה נגמר עם האצבע הקטנה ברגל וזה החלים ואתמול לא יודעת עוד פעם התחושה המוזרה באצבע הזאת אבל אין לי כבר דלקת ואין כלום כבר הכול החלים יש לפעמיים כאבים ברגל בשינה לפעמיים יכול להיות שזה מהקור מה שקרה באצבע ? זה יעבור לי אין לי מה לדאוג ?

05/12/2019 | 12:01 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, תאור של "תחושה מוזרה" לא מאפשר להגיע לאבחנה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב