גמילה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

02/04/2004 | 23:32 | מאת: אנת

איך אפשר להיגמל מכדורי שינה

04/04/2004 | 17:11 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, על-מנת להיגמל מכדורי שינה מומלץ להיבדק על-מנת לברר את סוג הפרעת השינה: קושי בהירדמות, התעוררות באמצע השינה וכו'. תוצאות הבדיקה תאפשרנה התאמת סוג הטיפול. לדוגמא: לעבור לתרופות ממכרות פחות ןבהדרגה להפחית במינון ולהפסיקן. ב ב ר כ ה, ד"ר ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

24/08/2005 | 10:47 | מאת: תהילה מלול

שלום רב, אמא שלי נוטלת כ- שלושה וחצי חודשים את כדור השינה בונדורמין עקב בעיה ביריאותית. השאלה כיצד נגמלים מכדור זה ? תודה מראש.

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב