התקף מהגב לרגל ימין ללא שינה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

29/09/2019 | 01:44 | מאת: קרוליין

לפני חודשיים עברתי התקף שלקח לי חודש להחלים ממנו עכשיו הכול בסדר עד אתמול בערב בערך בערב עשיתי סידור מיטה ואחרי זה כמה זמן אחרי הסידור חטפתי התקף לרגל ימין אתמול לא ישנתי עברת מסכת גהנום לא נרדמת אמא שלי נתנה לי אופטלגין בשתייה 4 ס"ס ונרדמתי הלכתי לישון שאלתי היא מה אני עושה עכשיו בכדי לצאת מהמצב הזה זה מורכב אין לי שמץ של מושג מה אני עושה אחרי החלמה ארוכה מהתקף עכשיו הנוכחי ? כמה זמן החלמה ?

07/10/2019 | 09:44 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לא ניתן לתת תשובה ספציפית באמצעות האינטרנט ללא בדיקה רפואית. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב