כאב באגודל שמאל כתוצאה ממכה יבשה מכדור במהלך אימון

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

20/09/2019 | 00:12 | מאת: אופק

היי, אני כדורסלן וקיבלתי מכה באצבע במהלך אימון לאחר שחטפתי כדור. לאחר האימון נוצרה נפיחות ואדמומיות במקום לכן שמתי קרח במשך 3 ימים..הנפיחות ירדה אך הכאב ווהאדמומיות בחלק העליון של האגודל לא..זה מציק לי גם בתנועה של כל זרוע שמאל. אשמח לעזרה בעניין ממומחה..תודה מראש:)

23/09/2019 | 10:11 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, בשעות הראשונות, אכן, קרח יכול לעזור. אם נמשכים הכאב וההפרעה בתנועה, יש להיבדק על ידי רופא. יתכן שיהיה צורך בביצוע צילום. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב