אלרגיה לחומר הרדמה נורא מפחד מזה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

14/09/2019 | 12:37 | מאת: דניאל

שלום בן 36 הולך לעבור ניתוח להסרת יבלות בגרון עם הרדמה כללית שאלה לעולם לא קיבלתי חומר הרדמה חוץ מאצל רופא שיניים האם אפשר לדעת האם יש לי אלרגיה לפני שמרדימים אותי? קיימת בדיקה כזאת בכלל? והאם חומר ההרדמה של רופא שיניים דומה לחומר בהרדמה כללית, יוצר נכון אם אין לי אלרגיה לחומר של רופא שיניים מה הסבירות שאני יכול להיות אלרגי לחומר הרדמה? נורא מפחד מזה

15/09/2019 | 13:48 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אלרגיה לחומרים שנמצאים בשימוש להרדמה כללית (מדובר בחומרים שונים מאלה שבשימוש להרדמה מקומית על ידי רופאי שיניים) היא תופעה נדירה מאוד ולא נהוג לבדוק רגישות לפני ביצוע הרדמה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

15/09/2019 | 13:57 | מאת: דניאל

תודה לך ובכל זאת האםמקיימת בדיקה כזאת?

22/09/2019 | 09:26 | מאת: דניאל

היי דוקטור, למה אתה לא עונה על תגובתי לתשובה שלך? האם קיימת בדיקה כזאת שאפשר לבדוק אלרגיה לחומר הרדמה?

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב