איך נפטרים מהשיהוקים????

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

25/07/2019 | 23:16 | מאת: אסתי

בתי חיילת בת 19 סובלת משיהוקים מזה כשנה, לפני חודש וחצי עברה גסטרוסקופיה דרך הצבא ונמצא כי יש לה בקע בסרעפת ודלקת בקיבה. התחילה ליטול controlock לפני כחודש ועדיין סובלת מכאבים בבטן ומשיהוקים רבים למרות ששינתה את התזונה לפי ההנחיות ונוטלת את התרופה כסידרה. אשמח לקבל מידע שיעזור לבתי הסובלת סבל רב בעיקר מתופעת השיהוקים. בתודה ובברכה

28/07/2019 | 12:08 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אכן מצב זה יכול להיות עקשני. ממליץ להמשיך טיפול אצל רופא גסטרואנטרולוג. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב