זריקה דיפרוספן לידוקאין

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

16/07/2019 | 11:43 | מאת: מ

שלום וברכה יש לי כאבים בכתף קיבלתי זריקה לפני יומים של דיפרוספן לידוקאין באזור ACJ רציתי לדעת האם זאת זריקה שבאמת עוזרת לטווח ארוך? או לטווח קצר לכמה זמן היא משפיעה? ואחרי כמה זמן יודעים אם הכן באמת הזריקה השפיעה או לא? ומה מכיל הזריקה נגד דלקת? נגד כאב?

18/07/2019 | 11:15 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, הזריקה מכילה חומר נגד דלקת ומאלחש. ההשפעה יכולה להיות לא מידית ובדרך כלל היא נמשכת מספר שבועות ואף חודשים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב