בלבול ואיבוד זיכרון לאחר הרדמה והנשמה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

09/07/2019 | 00:06 | מאת: ליאת

שלום רב, אמא שלי בת 75, הורדמה והונשמה כבר מס' רב של פעמים שוב הורדמה והונשמה למשך שבוע. מאז פקחה עיניה, איננה מחוברת למציאות כלל, לא מזהה ולא זוכרת אותי( הבת שלה) ולא את שמי, חזרה לשם נעוריי....קרה ואפאטית, מבולבלת מאוד, קשה עם הרופאים מאוד, מזיקה לעצמה ומסרבת לשים את מסיכת החמצן כעת שיצאה מטיפול נמרץ.אנו ממש מודאגים שמא המצב יישאר כך, נראה שויתרה על החיים.... האם יש סיכוי שתתאושש ועוד תצא מזה?? היא חולה במחלה הנשימתית שכרגע לא זוכרת את שמה ומחוברת לחמצן רוב שעות היום.. תודה מראש על תשובתך וסליחה על האורך...

11/07/2019 | 13:01 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, במקרה שמצב מתייצב והיא לא סובלת מחוסר חמצן בגוף, לחץ דם תקין ולא זקוקה לתרופות הרגעה, יש סיכוי לשיפור אך זה יכול לקחת הרבה זמן. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב