ככאב באזור פרק ירך וגב תחתון לא מזוהה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

03/06/2019 | 14:26 | מאת: מיכאלה

שלום רב !! בת 62. לפני שנה ורבע בעקבות נשיאת משהו כבד התחילו לי כאבים חזקים בירך שמאל.עם קצת כאב בגב תחתון צידי.כל הבדיקות למפרק הירך תקינות כולל אמאיאר. מתוסכלת מאוד כי אין זיהוי לבעיה.במיפוי ראו קליטה קטנה בעמוד שדרה ופרק ירך. יש לצייןהכאב הוא רק בהליכה או בפעילות. במנוחה אין כאבים. מה עלי לעשות ?? תודה מראש

11/06/2019 | 08:04 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, אני ממליץ לפנות לאורתופד ולאחר מכן למרפאת כאב במידת הצורך. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב