המינון הנכון לנטילת רוקסט פלוס

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

22/05/2019 | 08:45 | מאת: רוקסט

בשנתיים האחרונות אני סובלת מכאבים מוקרנים לרגלים בעקבות היצרות בעמוד השדרה. אתמול קבלתי מרופא המשפחה כדורי רוקסט פלוס, כתחליף לאופטלגין ולאקמול, בתקווה שיעזור יותר. אני קוראת ומגלה שלא ניתן לקחת אותו מעבר לשלושה ימים שכן הוא ממכר...האמנם? אם כך, איך נכון להשתמש בו?? מהרופא הבנתי שאם כדור זה יקל עלי, הוא הפתרון המועדף, אז מהו המינון הנכון כדי להמנע מהתמכרות?? תודה, כרמלה

שלום רב, המינון הוא בהתאם להוראת הרופא. יש אפשרות לקחת כדור אחד רק לפי הצורך. המינון המקסימלי ליום במקרה שיש כאבים הוא כדור אחד, ארבע פעמים ביום. התמכרות היא תופעה שמופיעה כשנוטלים תרופה שלא לצורך טיפול בכאב. לכן, ממליצה לקחת כדור אך ורק כשיש כאבים. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב