כאבים חזקים באשך ימני

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

21/04/2019 | 09:05 | מאת: רוני

שלום אני מעל גיל 60 וסובל שנים מכאבים באזור האשכים. עברתי טיפול בגלי רדיו בבסיס האשכים ולא עזר בשבוע האחרון הכאבים התגברו מאוד. האורולוג אבחן רגישות באפידידימיס באשך הימני. בבדיקת אולטרסאונד +דופלר לא נמצא ממצא. בדיקת שתן תקינה מה ניתן לעשות?

21/04/2019 | 10:58 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, בדיקהרפואית אמורה לאפשר הבנה של אופי הכאבים ותעזור להחליט האם יש צורך בבדיקות נוספות כגון CT, זאת, טרם החלטה על סוג הטיפול המתאים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב