עדיין אם כאבים שבוע אחריי קיסרי

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

05/03/2019 | 20:19 | מאת: לירן

ילדתי ביום שלישי לפניי שבוע בקיסרי אם הרדמה מלאה , היום התחילו כאבי ראש לא חזקים מאוד אבל קצת מציקים , אציין שלא שתיתי מספיק מים היום לדעתי , שאלתי אם זה תקין שיש כאבי ראש שבוע אחריי קיסרי? וכמה מים צריך לשתות ביום? ועוד שאלה לגביי הכאבים בתפרים , אני כרגע אם סיכות עד יום חמישי בעזרת ה' שאני יוריד אותם, יש לי כאבים שאני הולכת או משנה תנוחה , כמה זמן הכאבים האלה אמורים להמשך?? תודה רבה מראש

07/03/2019 | 18:51 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, כאבי ראש לאחר ניתוח קיסרי בהרדמה כללית כעבור שבוע כנראה לא קשורים להרדמה. במידה שהכאבים מתגברים יש להיבדק על ידי רופא. לגבי כאבים בפצע הניתוחי, הם בדרך כלל נחלשים במהלך השבועות הראשונים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב