כאבי שרירים בכל הגוף

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

17/02/2019 | 13:36 | מאת: מוטי

צהריים טובים שמי מוטי בן 41 בחודש האחרון אני מרגיש כאבי שרירים בכל הגוף במיוחד ברגליים ובידיים. כשאני מנסה להרים משהו כשגב היד מופנה כלפיי מעלה יש לי קושי גדול להרים את הדבר כמו כן יש כאב שמונע ממני להרים. רציתי לדעת מה יכולה להיות הסיבה לכף. יש לציין שעברתי בדיקות דם ושתן לפני חודש וחצי והן יצאו תקינות.

17/02/2019 | 16:24 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לצורך אבחון מקור הכאב יש לעבור בדיקת רופא ולהחליט האם יש מקום לבדיקות עזר נוספות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב