התמכרות כורנית לסמים ודיכאונות מגיל קטו

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

02/02/2019 | 20:45 | מאת: מ

שלום.אני נ ואני מגיל קטן סובל. מדיכאונות והדיכאון הוביל אותו לביתי סוהר מגיל מאוד צעיר עד גיל. 21 ואני כול הזמן מחפש לישתמש חומר . סבוטקס כבר לא עוזר היון לקחתי 3 קולקנס 3סובטקס ו4 טרגין של 20 פעם ראשונעאו שניה שלי עים הטארגין בבקשב עזרה אני בן 24 ונימאס לי מהמצב הזה דל הדיגאון רק הסם נשחרר לי אץ זה

03/02/2019 | 14:54 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, קיבלת החלטה נכונה לפנות לעזרה. חשוב מאוד לטפל בדיכאון באופן מקצועי ולהיגמל מחומרים שאתה נוטל. אני ממליץ לפנות למרכז גמילה במסגרת טיפול פסיכיאטרי. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב