זריקה אבידולרית תחת שיקןף

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

28/01/2019 | 14:13 | מאת: סמיר אגא

שלום רב. אני עברתי ניתוח לפני 20 שנה דיסקים בגב תחתון...לאחר C.T וגם MRi התגלה דיסק בין L2-L3 .ושינויים משמעותיים בין L2-L5 קבלתי זרירה תחת שיקוף לפני שבוע . הכאבים התחזקו בגב וגם בכף רגל ימין . הרופא שהזריק אמר : אל תדאג זה יקח זמן. בניתוח לא שמו פלטין . הרופא שעה הניתוח ד"ר ברוסקין ראה דיסק MRI ואמר ניתוח. אני סובל ...מה לעשות ??? תודה על האוזן הקשבת.

28/01/2019 | 19:52 | מאת: סמיר אגא

יש להוסיף שאני כיום בם 66. אחרי 72 שעות הכאב התחזק בגב תחתון ומשני הצדדים כבר עבר 6 ימים... האם הכאב יעבור ? תודה אם תענו לי .

שלום רב, ממליצה להיבדק על ידי הרופא המנתח ורופא כאב. יש צורך בבדיקה גופנית ועיון בצילומים שביצעת. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

ראה תשובתי לשאלתך הקודמת

29/01/2019 | 11:44 | מאת: סמיר אגא

הבעת תודה. מודה לך מאוד על תשובתך. שלושה רופאים מומחים לעמוד שדרה עיינו בצלומים .הסברתי קודם. השאלה העיקרית : האם זריקת אפידוראל תחת שיקוף תעזור ותוך כמה זמן. הרופא שהזריק אמר זה יקח זמן עבר שבוע ואין הטבה .אפילו הכאב התחזק בגב ובכפות ויותר בימין. תודה על העזרה. סמיר.

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב