הרדמה ניתוח פלסטי סינוס טכיקרדיה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

13/01/2019 | 14:35 | מאת: מורן

שלום, אני בת 30. אני סובלת מסינוס טכיקרדיה ופעימות מוקדמות. עשיתי לפני חודש אקו לב - תקין. הולטר - תקין. אין עדות להפרעות קצב אך רואים סינוס טכיקרדיה 130. אקג תקין אך עם קצב סינוס טכיקרדיה בגדר הנורמה. שאלתי היא - אני רוצה לעבור ניתוח פלסטי בהרדמה מקומית או מלאה אני בטוחה שמהלחץ הדופק שלי יעלה מאוד לפחות 150. האם אפשר לעבור ניתוח בהרדמה מקומית או מלאה עם סינוס טכיקרדיה? מה מומלץ? גם אחרי הניתוח ייתכן שאסבול מסינוס טכיקרדיה. האם זה מסוכן? האם אפשר לקחת משהו להרגעת הדופק אחרי הניתוח וגם כמה ימים אחרי? האם אפשר לעשות ניתוח בהתאם לממצאים שהצגתי מהבדיקות? תודה.

14/01/2019 | 10:34 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, במצב של סינוס טכיקרדיה, כשכל הבדיקות שללו מחלת לב, ניתן לעבור ניתוח. חשוב שהרופא המרדים יהיה מעודכן לגבי ההיסטוריה הרפואית ותוצאות הבדיקות. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב