הקאה בעת הרדמה כללית

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

13/01/2019 | 12:31 | מאת: יעקב בכר

שלום רב.לפני שבוע הייתי אמור לעבור ניתוח עפעפיים תחתונים תחת הרדמה כללית.לאחר שהורדמתי,בזמן החדרת הצינור,התחלתי להקיא והמנתח החליט שלא להמשיך עם הניתוח.הקאתי למרות שצמתי 14שעות לפניהניתוח.מה יכולה להיות הסיבה לכך שהקאתי?

14/01/2019 | 10:37 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, לא ניתן להשיב בוודאות לשאלה מאחר שאיני יודע פרטים על ההקאה: באיזה שלב זה הופיע, האם יצא תוכן קיבה וכו'. הרופא המרדים שטיפל בך יכול להשיב על שאלות אלה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב