כאבים הישבן בעקבות נפילה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

19/11/2018 | 22:36 | מאת: רינה

לפני השבוע נפלתי אחורנית ונחבלתי בישבן, בגב ובראש. הכאב העיקרי הוא בישבן. בעיקר במעבר משכיבה על הצד לשכיבה על הגב. כל מעבר לשכיבה על הגב גורם לכאבים עזים. האם יש דרך להקל או לחכות עד שיעבור עם הזמן?

25/11/2018 | 08:19 | מאת: פרופ' ליאוניד אידלמן

שלום רב, מהתיאור לא ברור אם עברת בדיקות ומה נמצא מבחינת הנזק. כאב הנגרם ממכה ברקמות הרכות אמור להשתפר ללא טיפול מיוחד. אם הכאב נמשך, ממליץ לפנות לבדיקה רפואית. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב