רגישות לזריקת לידוקאין 10%

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

12/11/2018 | 08:51 | מאת: ויס קלרה

שלום קבלתח אצל הפרוקטולוג זריקת לידוקאין 10% נגד צריבה בעןר בפי הטבעת לאחר הזריקה הרגשתי לא טוב האם יש לי רגישות לזאיקה ? זה יתכן אני מורחת במשחה לידוקאין 5 % בכלל לא עוזר מה לעשות יש לי סבל רב מפיסורה טחורים עור יבש צורב למטה ושום משחה לא עוזרת ובהזרקות למשל בהטרדה נהיה לי רע

14/11/2018 | 15:09 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, לגבי שאלת רגישות, התיאור שלך לא מתאים לרגישות ללידוקאין. לגבי הבעיה עצמה, יש להמשיך טיפול אצל פרוקטולוג. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב