צריבה בלתי נסבלת בביב פי הטבעת

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

30/08/2018 | 20:42 | מאת: ויס קלרה

יש לי צריבה בפי הטבעת בין הישבנים כל הזמן שום משחה לא עוזרת גם בוולוה מה ניתן לעשות הסבל נוראי לאחרונה החמיר העור יבש מאד כי ירדתי לא במכוון 37 קג סובלת מדיספפסיה ממעי רגיז אחרי כל אכילה יש צריבה חזקה יותר וגזיםשגם גורמים לכאב מה ניתן לעשות ? חסימה עצבית המליצו לי

06/09/2018 | 11:57 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ירידה כזאת במשקל אכן מדאיגה. את צריכה רופא מטפל שיבדוק, יחליט על הטיפול ויעקוב אחריך. חסימה עצבית היא אחת מהאופציות לטיפול, אך השפעת החסימה היא זמנית. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב