הירדמות וכאב בירך שמאל לאחר קיסרי

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

24/08/2018 | 20:52 | מאת: סימה

שלום עברתי קיסרי לפני חודש וחצי ומאז הניתוח החלק החיצוני של ירך שמאל רדומה לי וכואבת ולפעמים שורפת יש ימים שלא כואב לי בכלל ואני לא מרגישה ויש ימים שממש כואב לי אפילו ללכת זה ממש מציק לי ברגע שנוגעים בירך אם זה הילדים שלי שלפעמים ישנים לידי זה ממש כואב לי בצד הזה ומציק אני ממש לא יכולה עם הכאב הזה זה הגיוני שאחרי חודש וחצי זה ככה ועדיין החלק החיצוני של הירך רדום?

26/08/2018 | 13:59 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, מדובר בעצב שיוצא מהאגן ותחושה זו יכולה להיות קשורה לשכיבה, ללחץ במהלך ההריון ויכולה להימשך ואף לחזור על עצמה. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

26/08/2018 | 14:44 | מאת: סימה חבה

יכול להיות שזה גם מרלגיה פרסטטיקה?

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב