הרדמה ובכי שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

26/06/2018 | 18:57 | מאת: רוני

ד"ר שלום, יש לי שאלה, אולי קצת מוזרה אבל חשוב לי לשאול. אני מאוד חרדה מהרדמה כללית, והשאלה שלי היא היא כזו: יכול מאוד להיות שאבכה לפני ההרדמה, ואהיה היסטרית. כשבוכים, או לפחות כשאני בוכה, אז יש לי הרבה ליחה; ונזלת באף, והאף נהיה קצת סתום. האם זה יכול לסבך את ההרדמה? האם המרדים עושה עם זה משהו?

27/06/2018 | 16:47 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, ממליץ לדווח לרופא המרדים שיטפל בך על התופעה והוא ישקול מתן תרופות הרדעה טרם הניתוח. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב