הרדמה כללית עקב ניתוח קטקרק האם אין סכנה כלשהי לפני ואחרי הניתוח?

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

03/05/2018 | 14:23 | מאת: חיים

שלום רב אני מועמד לניתוח קטרקט ומאוד מפוחד עקב טראומה מהעבר (ניצול מרעידת אדמה) האם לא ישאר נזק לאחר הניתוח שכן אצטרך לעבור שוב את אותו הניתוח בעין השניה תודה מראש

06/05/2018 | 13:01 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, בהרדמה, כמו בכל התערבות רפואית, ישנן סכנות. לפעמים אכן יש צורך בהרדמה כללית גם לניתוח קטרקט, כדי לבצע את הניתוח באופן בטוח. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב