כאב בשריר החזה ממש מפחיד

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

09/04/2018 | 21:09 | מאת: שי

היי אני גבר בן 26 ללא מחלות רקע תחילה אציין שביצעתי ספירת דם ו אולטרסאונד בית שחי וצוואר תקינים..... יש לי כאב בשריר החזה הימני שממש מטריד מכיוון שאני חושב שהשריר נהיה קצת יותר קשה מאשר שריר החזה השמאלי ובנוסף שאני לוחץ על חזק אני מרגיש זרמים בגרון ובפנים בלחי..יש לכם רעיון מה זה והאם אפשר לשלול סרטן מכיוון שעשיתי אולטרסאונד בית שחי וצוואר תקינים

שלום רב, אני ממליצה לפנות לבדיקת רופא כאב במרפאת כאב. בברכה, ד"ר ריטה לקר מנהלת יחידת כאב

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב