כאבי שיניים קצרים ולא מוסברים

דיון מתוך פורום  הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב

16/03/2018 | 16:59 | מאת: חסוי

שלום, אני בת 17. לפני מספר ימים התחילו לי כאבי שיניים בלסת העליונה, בדיוק ב-2-4 שיניים הקידמיות. אני עם גשר כבר חצי שנה. לפני חודש בדיוק הייתי בטיפול אצל האורתודנטית והחליפו לי חוט (מקווה שהמונחים מובנים). הכאבים הרגילים שמופיעים בדרך כלל מספר ימים אחרי החלפת החוט נגמרו לחלוטין, עד שלפני כמה ימים הופיעו לי כאבים לא רגילים, שלא חוויתי בכלל בהקשר לגשר. הכאבים מופיעים מספר פעמים ביום, נשארים לבערך 10 שניות ומיד נעלמים. הם מופיעים כשאני שותה מים (בעיקר קרים אבל גם עם פושרים עם מופיעים) ואפילו כשאני מדברת והרוח מכה לי בשיניים- זה מכאיב אך קצת פחות מאשר כשאני שותה. חשוב לציין שכשאני אוכלת, אין כאבים בכלל- וגם לא כשאני מצחצחת. האם זאת רגישות חניכיים רגילה? האם יש קשר לגשר? האם זה משהו חמור יותר? למי כדאי ללכת כדי לברר? אשמח לתשובות, ותודה מראש.

22/03/2018 | 09:12 | מאת: פרופ' אידלמן ליאוניד

שלום רב, בנושא זה קודם כל יש להיבדק על ידי רופא שיניים. בברכה, פרופ' ליאוניד אידלמן מנהל מחלקת הרדמה

מנהלי פורום הרדמה, רפואה סב-ניתוחית ורפואת כאב