מחסור במשהו.

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

05/09/2004 | 10:23 | מאת: עתליה

למרות שהבדיקות דם שלי ניראות נפלא, אני יותר עייפה בכל זאת אני מרגישה שיש לי מחסור במשהו, של איזה ויטמין, השמח לכתוב לך את מה שאכלתי למשל אתמול, לדעת עם אולי החסרתי במשהו. בבוקר: יופלה 3% בביינים בערך: אכלתי לחמניה קלה(זה מה שהיה) בצהריים: אכלתי שתי שניצלים של טבעול (שתי שניצלים וחצי אפילו), ובורגול. ביינים: אכלתי עוד יופלה 3% ובערב אכלתי: שתי חתיכות פשטידה עם בערך 3 כפות גבינת סימפוניה 5% , עגבניות מלפפונים . (הפשטידה זה כיש מלא בצק). זהו לפי מה שאני זוכרת. אני לא יודעת למה אין לי כוח לכלום כל הזמן. תודה

05/09/2004 | 14:59 | מאת:

עתליה שלום, האם את צמחונית? חולשה הינה סמפטום כללי כדאי להתייעץ עם רופא מטפל לגבי סיבות אפשריות - לא בהכרח שיש קשר לתזונה. ניתן לפנות לדיאטנית על מנת לערוך הערכה תזונתית מלאה שבה ניתן יהיה לאתר חסרים פוטנציאלים של רכיבי מזון שונים ולטפל בהתאם. בברכה, רונית ענבר

07/09/2004 | 08:37 | מאת: עתליה

היי רונית, לא אני לא צמחונית אבל כן יוצא לי לאכול יותר טבעול מאשר בשר אמיתי. אבל זה לא כזה נורא נכון, טבעול זה במקום לא?