אומגה 3 לילדים-דחוף לי מאוד

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

02/09/2004 | 11:02 | מאת: רונית

האם אפשרי לתת לילד בן 9 אומגה 3 - באיזה מינון ? הילד נוטל רטלין פעם ביום, האם יש ניגוד בין הכדורים ? תודה

04/09/2004 | 22:29 | מאת: עידית סער, נטורופתית

האם הילד אוכל תזונה מלאה ומאוזנת ? מומלצת התייעצות עם איש מקצוע. לפעמים להיפראקטיביות יש סיבות תזונתיות.

05/09/2004 | 12:59 | מאת:

רונית שלום, פורום זה אינו עוסק בבעיות הקשורות בילדים. מומלץ לפנות לדיאטנית העוסקת בטיפול בילדים על מנת לברר את הרגלי האכילה, נתוני משקל גובה ועוד ולקבל המלצות בהתאם בברכה, רונית ענבר