צבעי מאכל?

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

29/08/2004 | 21:18 | מאת: מיכל

שלום, האם 5 FDC? צהוב, 6 FDC? צהוב ו- 2 FDC? כחול הם צבעי מאכל? רכשתי מולטי-ויטמין בסופר-פארם, אחרי שהם הבטיחו לי שאין בזה צבעי מאכל (כי למשל בצנטרום יש צהוב סנסט...), ולפי התכולה שרשומה על הקופסה הפנימית (אבל לא על הקופסה בחוץ!) נראה לי שהטעו אותי. אם אלו אכן צבעי מאכל, כיצד הם מסווגים? תודה, מיכל

04/09/2004 | 22:44 | מאת: עידית סער-נטורופתית

שלום מיכל, עדיף לקחת תוספי מזון טבעיים, ללא מרכיבים כימיים איזשהם, שיקלטו בגופך בצורה מושלמת ולא יסכנו את בריאותך (הצבעים שציינת ידועים כמסרטנים). לפרטים פני לדוא"ל שלי.