מולטיויטמין ללא ויטמין A

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

19/12/2003 | 12:59 | מאת: שאול

יש דיווחים שוויטמין A מזיק לעצמות. יש כבר מולטיויטמינים ללא ויטמין A?

22/12/2003 | 13:18 | מאת:

שאול שלום, ויטמין A בצריכה המומלצת שהיא 1000 מיקרוגרם לא תגרום לנזק. לפי מיטב ידיעתי לא קיים מולטיויטמין ללא ויטמין A.

02/01/2004 | 13:35 | מאת: שאול

תודה האם בטה קרוטן גם מזיק באותה מידה? במידה וכן מהי צריכה ממולצת כדי לא לגרום לנזק? אני פשוט אוכל ואוהב הרבה גזר, בטטה וכל ההירקות הכתומים שאמורים להיות בריאים. בתודה