b12

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

25/08/2004 | 10:03 | מאת: ddd

האם יש מניעה לקחת B12 בתוסף מזון ברמה יומית כאשר אין כל סימפטום למחסור? האם יש כזה דבר עודף ב- B12? האם זה בכלל מועיל לקחת B12 כאשר לכאורה אין כל בעיה שדורשת פתרון?

18/09/2004 | 10:06 | מאת: בר

שלום וברכה אין מניעה כל עוד זה טיבעי לחלוטין. עדיפות להתייעץ עם רופא המשפחה שלך בקשר לנושא הזה. מה רמת ה- B12 שלך? אני אישית ממליץ לך לאכול מזונות עשירי B12 כשהם טביעיים (שאינם קלויים / מבושלים).