פירות וירקות

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

06/01/2004 | 10:37 | מאת: נעמי

בני בן 4.4 אינו אוכל כלל פירות וירקות. ארוחת הצהריים שלו כוללת מנת בשר עוף ופחמימות. בערב שוב- ביצה ופחמימות. האם במקרה כזה ישנו צורך בתוספת ויטמינים? האם תזונה ללא פירות וירקות עלולה להזיק להתפתחות תקינה?

07/01/2004 | 14:13 | מאת: מריוס ויטנר

נעמי שלום, יש לי שאלה ? את ובעלך אוכלים פירות וירקות ? ועוד שאלה. האם בנכם מכין לעצמו את האוכל לבד ולכן הוא יכול לאכול רק מה שהוא רוצה ? אם אתם חושבים שזה חשוב שהוא יאוכל פירות וירקות, אני בטוח שביכולתכם לגרום שזה יקרה. בכל מקרה, אשמח לעזור לכם במציאת פתרונות מעשיים לבעיה. בהצלחה.

08/01/2004 | 15:57 | מאת: מירי

אני מצטרפת לאלה שצריכים עיצה מעשית! מהם הדרכים להרגיל ילד לאכול דברים נכונים(בריאים)? אנו במשפחה אוכלים הרבה פירות וירקות, הם תמיד על שולחן האוכל ובתנו על רוב הדברים אומרת שזה לא מריח טוב - לא נראה טוב - לא אוהבת - ואפילו לא מנסה לטעות - והיא לא משתכנעת !!! מהו הפתרון? אותה לתשובתכם

12/01/2004 | 18:33 | מאת: דיקלה

לנעמי שלום רב לבני בן ה 3 וחצי יש בדיוק אותה הבעיה הוא אינו נוגע בפירות וירקות בכלל. ואני ובעלי אוהבים מאוד פירןת וירקות התפריט שלנו כולל תמיד סלט ירקות ופירות כקינוח. אני מאוד מודאגת ואני חוששת שזה יכול כן להשפיע על ההתפתחות. אשמח מאוד אם יש לך רעיון מקורי לפתור את הבעיה. בברכה דיקלה