ויטמינים ואספרין

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

18/08/2004 | 11:20 | מאת: ארז

בן 52 , אנמיה קלה מבוקרת. לוקח ויטמין c קבוע וכן b12 ברזל עדין של סולגר בעת הצורך. כשהערכים עולים אני מפסיק. כולם של סולגר. בנוסף המליצו לי לקחת כמוסות שום (להורדת ldl) טבעי. 1. אשמח לדעת האם באמת כמוסות שום אכן עוזרים להורדת ldl ? 2.אני לוקח כשיגרה אספרין 81 (דילול דם) האם שילוב של אחת מהנ"ל גורם לשלשול

18/08/2004 | 23:15 | מאת: אורנה עצמון(במקום רו

ארז שלום, כמוסות שום יכולות לתרום לירידה ברמות כולסטרול אך אין המלצה ברורה של ארגון בריאות כלשהוא לכמויות מומלצות. ניתן לקחת כמוסות אלו בבחינת "אם לא יועיל, לא יזיק". תוספי ברזל עלולים לגרום לשלשולים. בברכה, אורנה עצמון