ויטמינים

דיון מתוך פורום  תזונה קלינית - ויטמינים בשיתוף מרכז רפואי רבין

08/08/2004 | 07:39 | מאת: א

שלום רב האם יש הגבלות מתי למצוץ כדור B12 לפני או אחרי האוכל וכן בצמוד לתרופות אחרות שאלה נוספת לבת 75 מה מומלץ לקחת על מנת לשפר את הזיכרון תודה רבה

08/08/2004 | 21:42 | מאת:

שלום רב, לגבי תזמון נטילת התוסף יש להתייעץ עם רוקח. רב התכשירים הידועים כמשפרי זיכרון נמכרים בבתי טבע ויעילותם שנוייה במחלוקת, לפני התחלת שימוש בכל תכשיר יש להתייעץ עם רופא על מנת לוודא שאין השפעות על תרופות הנלקחות דרך קבע. בברכה, רונית ענבר